Groepsaankoop Groene Stroom

9
dec
2020

Maandelijks betaal je een energiefactuur. Heb je al eens stilgestaan dat je op deze uitgaven mogelijks kunt besparen? Uiteraard door minder energie te verbruiken, maar ook door bewust je energieleverancier te kiezen. Veel werk? Toch niet.

Stad Brugge biedt, in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen,  aan al  haar inwoners de mogelijkheid om in te stappen in de groepsaankoop “groene stroom en gas”. Zo bied je je samen met heel veel anderen aan als één aantrekkelijke klant op de energiemarkt. Hoe meer mensen er deelnemen, hoe groter de korting op de energiefactuur zal zijn.

Tot en met 9 februari 2021 kan iedereen zich inschrijven via www.west-vlaanderen.be/besparen

Deze inschrijving is gratis en volledig vrijblijvend. Je kunt er kiezen of je deelneemt aan de groepsaankoop voor elektriciteit en/of gas. Je hebt wel je jaarafrekening nodig om je verbruiken in te geven. Vind je deze niet meer terug ? Geen nood, dan kan je ook kiezen voor gemiddelden.

Op  10 februari 2021  gaat online de veiling door. Hierna ontvangt elke deelnemer via e-mail of brief een voorstel op maat met een duidelijk zicht op zijn of haar besparing. Dan pas beslis je of je al dan niet ingaat op het aanbod en je effectief  wil veranderen van energieleverancier.

Eens je hebt beslist, wordt de administratieve afhandeling van de overstap voor jou geregeld.


Let wel, het betreft hier een contract voor 1 jaar. Na één jaar valt men terug op het standaardtarief van de nieuwe energieleverancier.  Heb je al deelgenomen aan de vorige groepsaankopen neem dus  opnieuw deel. Ook jij kan telkens nog wat besparen op de energiefactuur door steeds over te stappen!

Beschik je niet over een internet aansluiting en wil je toch inschrijven of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Energieloket van de stad Brugge op het nummer 050 47 55 13.

Bij vorige groepsaankopen bespaarden de deelnemers gemiddeld 200 euro op hun energiefactuur. Bovendien kies je bewust voor groene energie. Hoe meer deelnemers, hoe groter de besparing kan zijn! Al meer dan 323.000 gezinnen en bedrijven gingen jou voor.

Deel deze pagina

Contactinformatie