Groepsaankoop zonnepanelen

25
aug
2021

Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan de energietransitie? Zonnepanelen zijn nog steeds een slimme investering.

In Brugge wordt voor de 7de keer op rij een groepsaankoop voor zonnepanelen georganiseerd. Hiervoor werkt te stad Brugge samen met EOS Oostende en Ichoosr. 

Je kan je inschrijven voor deze groepsaankoop tot 12 december en dit via de website  ichoosr.be/zonnepanelen/west-vlaanderen

Het aanbod bestaat uit een compleet zonnepanelensysteem van hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Nieuw is dat ook de combi PV met een thuisbatterij mogelijk is.

Wie kan deelnemen?

  • Je bent eigenaar van een dak
  • Huurder van een woning met expliciete toestemming van de eigenaar van het dak
  • Kleine of middelgrote onderneming (KMO)
  • Een vereniging zonder winstoogmerk (VZW)
  • Je maakt deel uit van een vereniging van mede-eigenaars (VME)

De inschrijving is vrijblijvend, je beslist nog niets:

  1. Schrijf je in. Bij de inschrijving dien je je contactgegevens, enkele gegevens over je dak en je jaarlijkse energieverbruik door te geven.
  2. Op basis daarvan krijg je meteen te zien welke opties je hebt en kan je meteen doorklikken naar je persoonlijk voorstel: kostprijs, opbrengsten en de terugverdientijd van je zonnepanelen.
  3. Ga je akkoord met het voorstel, dan betaal je een voorschot van 150 euro. Gaat de plaatsing van je zonnepanelen uiteindelijk toch niet door, dan krijg je het voorschot integraal terug.
  4. De leverancier komt persoonlijk bij je langs. De leverancier bekijkt of je dak geschikt is voor zonnepanelen en hoeveel panelen er effectief kunnen geplaatst worden. Op basis van dit bezoek wordt de offerte definitief opgemaakt.
  5. Pas dan beslis je of je ingaat op het voorstel of niet.

Meer info over de groepsaankoop : https://ichoosr.be/zonnepanelen/ of via het gratis nummer 0800 26 829 (elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur).

Is mijn dak geschikt? 
Bekijk het potentieel op jouw dak via de zonnekaart : https://energieplatform.brugge.be/

Is deze groepsaankoop iets voor mij?

Heb je vragen over zonnepanelen, het zonnepotentieel op jouw dak, de aankoop van een thuisbatterij bovenop mijn zonnepanelenpakket een goede keuze of niet, heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op mijn dak,….  of heb je hulp nodig bij het inschrijven?

Neem dan contact op met één van de  renovatiescanner van de afdeling woningrenovatie van de stad Brugge op het nummer 050 32 44 60 .

 

Deel deze pagina